/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Președintele AȘM a participat la ultima sa ședință a Guvernului în calitate de membru al executivului

22 februarie 2018, ora 17:23

„Astăzi, conform Codului modificat, este ultima ședință la care eu particip ca membru al Guvernului. Am activat în cadrul Guvernului R. Moldova pe parcursul a 17 ani și am depus toate eforturile în beneficiul țării noastre, a guvernării, a societății, a oamenilor și în special a cercetării și cercetătorilor. Am susținut două domenii sensibile și vulnerabile, ecologia în calitate de ministru și știința în calitate de președinte a Academiei. Nu mi-a fost ușor nici în calitate de ministru, cu atât mai mult în calitate de președinte AȘM, dar niciodată nu am renunțat la principiile și idealurile mele indiferent de coloratura politică a guvernării”, a precizat Duca.

Premierul Pavel Filip i-a acordat lui Gheorghe Duca Diploma de gradul I, cea mai înaltă distincție a Guvernului, „pentru activitate bună și de lungă durată în Guvern”.

Tot astăzi, cabinetul de miniștri a aprobat trecerea Universității Academiei de Științe a Moldovei și al Liceului Academiei de Științe a Moldovei în subordinea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram