18:46:32 28.03.2024
Stiri

Italienii SPERIAȚI de numărul uriaș de români care vor fi pe stadion la meciul #LAZIO-FCSB

Sport 22.02.2018 16:02 Vizualizări2212 Autor: Ziarul National
Italienii SPERIAȚI de numărul uriaș de români care vor fi pe stadion la meciul #LAZIO-FCSB Sursa: realitatea.net


Italienii de la corrieredellosport.it se declară impresionați de numărul uriaș de români care se vor afla pe stadionul de la Roma. Vorbim despre 12.000 de suporteri și mulți dintre ei locuiesc în Italia. „Riscăm să ne simțim în deplasare”, titrează sportivii italieni.

12.000 de români vor susține din tribune echipa FCSB sau Steaua București, așa cum anunță presa din Italia. Numărul suporterilor români care vor fi prezenți pe stadionul Olimpico este impresionant. Puțini români vin direct din România, deoarece mulți sunt rezidenți în Italia.

Inzaghi și echipa lui fac apel la suporterii lor să vină pe stadion să-și susțină echipă, pentru că altfel se vor simți ca în deplasare pe propriul teren.

Polițiștii au fost deja împărțiți pentru meciul de diseară, astfel că suporterii vor fi escortați de mai multe echipaje.

„Punctul de întâlnire al suporterilor români este Villa Borghese, Canestre Plaza. Din acest punct, fanii vor fi transportați, cu autobuzele, către Stadio Olimpico, începând cu ora locală 16:00. De asemenea, aceleași autobuze îi vor aduce înapoi după încheierea partidei. În zona punctului de întâlnire există posibilitatea de a parca mașinile personale.

Suporterii români care locuiesc în Italia și doresc să ajungă la stadion pe cont propriu au posibilitatea de a-și parca mașinile în zona „Lungotevere della Vittoria”.

În peluza oaspeților va fi permisă o singură portavoce și o singură tobă”.

Sursa: realitatea.net


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md