/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 782: Lupte fierbinți și provocare sub steag fals. Kievul plănuiește să distrugă podul lui Putin

/VIDEO/ Traficanți de droguri, printre ei doi militari și un fost polițist, reținuți. Marfă confiscată de 550.000 lei

missing
22 februarie 2018, ora 15:37

S-a stabilit că suspecții grupărilor criminale, printr-o schemă bine organizată, comercializau droguri de tip hașiș, marijuană hidroponică, pastile Ecstasy și amfetamină.

Timp de două luni, polițiștii au supravegheat membrii grupului, unde au fost infiltrați mai mulți agenți de investigație sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. În urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți în momentul comercializării drogurilor consumatorilor.

Totodată, au fost efectuate 42 de percheziții. Ca rezultat a perchezițiilor corporale și la domiciliul acestora au fost depistate și confiscate aproximativ un kg de hașiș, peste 1000 grame marijuană hidroponică, pastile Ecstasy, pliculețe amfetamină, cântare electronice la scară mică, pachețele de tip zip – lock destinate ambalării drogurilor, cartele SIM și telefoane mobile, precum și bani obținuți din comercializarea drogurilor,

Valoarea totală a drogurilor confiscate este de aproximativ 550 000 lei.

11 dintre suspecți au fost arestați pe un termen de 30 de zile, 4 sunt cercetați în stare de libertate, iar alți 4 sunt reținuți pe un termen de 72 ore, urmând ca aceștia să se prezinte în instanța de judecată, pentru aplicarea măsurii preventive sub formă de arest. Toți suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram