/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Mai mulți copaci au fost tăiați în spatele clădirii Parlamentului. Aici va fi amenajată o parcare

missing
22 februarie 2018, ora 17:09

„Cu toții asistăm la tăierile barbare a arborilor din spatele Parlamentului. Cu ochiul liber se vede că acești arbori au fost verzi și sănătoși. Domnule președinte, oare comoditatea viitorilor deputați de a parca în spatele Parlamentului e mai importanta decât valoarea și frumusețea acestor copaci? Va rog sa ne explicați”, a menționat deputata Zotea.

Foto: Alina Zotea / Facebook

„A fost data toate informația cu referire la replantarea arborilor din spatele Parlamentului în fața Parlamentului și curățarea celor care erau. Luând în considerare că PL a deținut funcția de primar a Chișinăului, Dvms mai aveți posibilitatea, dar și ca deputat, aveți posibilitatea să faceți demersurile la Întreprinderea Spații Verzi care sunt în subordinea primăriei și să primiți toată informația”, i-a răspuns Andrian Candu.

„Acum primăria este a PD-ului”, a subliniat Zotea.

Foto: Elena Bondarenco / Facebook

„Primăria e a orașului. Discuțiile interminabile sau continue despre arbori sau altceva care au avut loc deja în Biroul Permanent.  Stimată doamnă vreau să vă spun că în Biroul permanent aveți un reprezentat acolo, liderul fracțiunii, care cu regret nu prea vine la ședința Biroului Permanent”, a răspuns Candu.

„Am înțeles ca vă este dor de mine. Dvs ați zis că copacii care au fost tăiați în curte au fost uscați. Este un neadevăr. Nici un copac nu este uscat aici toți copacii sunt sănătoși, vii astfel reiese că Dvs m-ați mințit pe mine. MUSCA Ce tine de birou vă rog nu sunteți director de întreprindere să îmi dați mie disciplină, vin nu vin, doar ieri nu am fost. Și ar fi corect să fiți doar un speaker, așa cum prevede regulamentul”, a conchis liderul PL, Mihai Ghimpu.

Foto: Elena Bondarenco / Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram