18:32:33 28.03.2024
Stiri

ANUNȚ // Vrei să devii agent de PATRULARE în R. Moldova? IGP caută VOLUNTARI

Social 22.02.2018 12:00 Vizualizări2498 Autor: Ziarul National


ANUNȚ // Vrei să devii agent de PATRULARE în R. Moldova? IGP caută VOLUNTARI

Inspectoratul Național de Patrulare a lansat un concurs de selectare a voluntarilor în cadrul Centrului de monitorizare a traficului rutier al Direcției supraveghere transport și circulației rutiere.

Tinerii interesați de colaborare sunt îndemnați să expedieze aplicațiile până pe 12 martie 2018, la adresa: mun. Chișinău, str. Doina nr. 102, sau la e-mail-ul: druajinp@igp.gov.md.

Documentele solicitate de la candidați sunt copia buletinului, certificatul cu privire la studiile obținute în instituțiile de învățământ sau copia diplomei de studii, scrisoare de recomandare, acordul în scris al reprezentantului legal (pentru voluntarii care au depășit vârsta de 14 ani dar nu au atis vârsta de 16 ani), concluzia medicului narcolog și psihiatru.

Inspectoratul Național de Patrulare anunță că voluntarii vor avea mai multe oportunități, printre care faptul că vor primi un certificat nominal de voluntariat şi scrisori de recomandare ce confirmă prestarea activităţii de voluntariat şi atestă experienţa şi abilităţile obţinute, la angajarea în muncă a unui candidat sau la atestarea şi promovarea unui angajat, voluntariatul prestat în sectorul public, confirmat prin certificatul nominal de voluntariat, scrisoarea de recomandare şi carnetul de voluntar, va fi considerat de angajator ca experienţă de muncă, în condiţiile în care aceasta constituie criteriu de selecţie.

Totodată, voluntarii vor avea un mediu propice pentru aplicarea cunoștințelor, posibilitate de învățare și autodezvoltare, colectiv prietenos și calificat.

Voluntarii vor participa la diverse activități precum desfășurarea orelor educative în domeniul circuțației rutiere în instituțiile preșcolare și școlare, participarea în activitățile de desfășurare a campaniilor de informare a participanților la traffic, încadrarea în procesul de monitorizare a circulației rutiere.

Pentru mai multe informații, telefonați la numărul de telefon: 0 22 22 61 04.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md