(video) Vocea de Oscar a Moldovei, Valentina Naforniță și violonista, Rusanda Panfili vor face echipă cu Hans Zimmer pentru un turneu muzical inedit

collage

Pentru Hans Zimmer acesta este „spectacolul pe care el vrea să-l vadă și pe care îl iubește”. În lunile aprilie și mai, celebrul compozitor german de muzică de filme, Hans Zimmer, pornește într-un mega tur în toată Germania cu show-ul „Lumea lui Hans Zimmer – o sărbătoare simfonică”. De asemenea, în trupa lui se regăsesc două tinere din Moldova, Valentina Nafornița, cântăreață de operă (soprano) și Rusanda Panfili violonistă.

Spectacolul simfonic, sub conducerea lui Hans Zimmer, Gavin Greenaway, va reda o atmosfetă de concert intensă și de neuitat. Împreună cu un cor și muzicieni de top din fabrica de talente a lui Hans Zimmer va crea un cosmos magic, iar vocea hipnotică a lui Lisa Gerrard, al cărei imn „Acum suntem liberi” de la Gladiator, va face ca toți oamenii să rămână inconștienți.

Acesta este programul tuturor spectacolelor simfonice

1

Mai multe informații despre mega show-ul lui Hans Zimmer le puteți afla AICI.

Hans Zimmer este un compozitor german de muzică de film. Într-o carieră de două decenii, Zimmer a compus muzică pentru peste 150 de filme, printre care sunt și coloanele sonore premiate cu oscar The Lion King (1994), Crimson Tide (1995), The Thin Red Line (1998), Gladiator (2000), The Last Samurai (2003), The Dark Knight (2008), Inception (2010), 12 Years a Slave (2013) și Interstellar (2014). Este considerat compozitorul de muzică de film cu cel mai mare succes din punct de vedere financiar în prezent.

Până în prezent, a fost nominalizat de 9 ori la premiul Oscar (unul câștigat), de 10 ori nominalizat la Globul de Aur (două câștigate) și de 9 ori la premiile Grammy (trei câștigate).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente