(video) Blogtop i-a desemnat pe cei mai buni 20 de vloggeri din Moldova ai lunii ianuarie 2018

collage-14-1140×661

 În luna ianuarie am Blogtop a analizat 87 vloggeri din Moldova, care au publicat 343 clipuri video pe canalele lor de YouTube. Acestea au fost vizualizate de 15,9 mln ori. Iată care sunt cei mai populari 20 de vloggeri în luna ianuarie.

Blogtop reamintește că topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 ianuarie 2018.

#1. Ilie’s vlogs

Liderul absolut al aceastei luni este nimeni altul decât Ilie Bivol. În luna monitorizată, Ilie a trecut printr-o grea încercare, chiar în ziua de Crăciun casa sa a fost distrusă de flăcări. Vloggerul a decis să-și  cheme în ajutor fanii și a lansat o campanie de crowdfunding. Acțiunea sa a fost intens discutată de pe rețelele de socializare, iar Ilie a revenit de câteva ori cu replici. Totuși acesta a reușit să colecteze peste 6000 de euro de la 553 donatori.

#2. Banca de Bancuri

Al doilea cel mai urmărit vlogger din Moldova în luna ianuarie este Valeriu Rașcu, inițiatorul proiectului ”Banca de Bancuri”, dar și autorul filmulețelor care ne fac să râdem de fiecare dată. Acesta a obținut o creștere semnificativă, urcând 8 poziții și clasându-se pe locul doi în topul Blogtop. În prima lună a anului, pagina de Facebook a proiectului ”Banca de Bancuri” a depășit 110.000 de fani. Cel mai amuzant video din ianuarie este despre moldovenii care revin acasă și uită de unde au plecat.

#3. Jasmina Show

Jasmina show este un canal pentru copii și părinți cu peste 119 de mii de urmăritori pe YouTube. Autorii, Jasmina, 11 ani și părinții ei, au deschis acest un vlog pentru a împărtăși lucruri interesante pe care le fac împreună. În luna ianuarie, peste 15 mii de oameni s-au abonat la canalul lor de YouTube.

#4. Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi este o tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, care a devenit populară după participarea la un cunoscut concurs de muzică din România.  Clipurile video ale Iulianei sunt vizualizate de zeci de mii de oameni în fiecare lună, iar contul său de YouTube a ajuns să fie apreciat de peste 365.000 de abonați.

#5. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o vloggeriță din Moldova care este pasionată și de muzică. Andreea are priză în rândul tinerilor, peste 68.700 de abonați urmărindu-I activitatea pe contul ei de YouTube. Cele 7 clipuri video publicate de Andreea în luna ianuarie au acumulat peste 600 mii de vizualizări pe YouTube.

#6. Orange Blue

Eugen Anghel este autorul proiectului ”Orange Blue”, care prin conținutul video pe care îl publică prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte lucruri interesante. În prezent, canalul său de YouTube înregistrează peste 408.500 mii de abonați, care îi urmăresc zilnic activitatea. În prima lună a anului, Eugen a urcat două poziții și se află pe locul cu numărul șase.

#7. Emilian Crețu – Da Sunt Român

Actorul Emilian Crețu este un fenomen incontetabil pe internet.  Prezentatorului TV îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personje cunoscute.  Emisiunea ”Da sunt roman” este foarte populară și în Social Media, până în prezent, peste 155.000 de persoane urmărindu-i emisiunea pe Facebook.

#8. Roman Tataru

Roman Tataru este un tânăr de 16 ani din Republica Moldova. Și-a început activitatea de vlogger în vara anului 2017 și până astăzi a depășit numărul de 44.700 de abonați pe canalul YouTube. În ultima lună a adaugat 9.000 de abonați noi. De aceasă dată Roman a urcat 6 poziții în clasamentul celor mai populari vloggeri din Moldova.

#9. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră inedită evenimentele notorii de la noi din țară, oferind argumente de fiecare dată. Peste 112.000 abonați și fani urmăresc vlogul Lumina pe YouTube și Facebook.

#10. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care adoră să cânte și să danseze! Își împărtășește aceste pasiuni cu fanii pe canalul său de Youtube, pe care l-a creat în anul 2016. Astăzi are peste 29.700 abonați. În luna ianuarie, Vlada a urcat o poziție în clasamentul Blogtop.

Continuarea articolului o puteți citi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente