/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Modelul Anastasia Cecati și Alexei Mitachi, petrecuți pe ultimul drum. Rudele nu cred că tânărul putea comite o astfel de tragedie

missing
21 februarie 2018, ora 19:18

Frumoasa șatenă a fost petrecută astăzi pe ultimul drum de rudele și prietenii acesteia. Ei și-o amintesc cât de fericită era atunci când a aflat că va fi mamă.

A fost o fată foarte gingașă, deschisă la inimă, foarte bravo. Ei ambii au fost foarte pozitivi. Ea era fericită. Ea vroia familie, copil. A fost fericită când a rămas însărcinată.”

Familia fetei este răpusă de durere. Pe tot parcursul funeraliilor, o echipă de medici avea grijă de mama tinerei decedate. La înmormântarea Anastasiei au venit și prietenii de familie din Ploiești. Aceștia spun că vor face tot posibilul ca fetița celor doi, de numai 20 de zile, să rămână în familia lor. „Bunica îl va lua, optează și sora care a venit din Belgia. Probabil va rămâne sigur în familie pentru că e tot ce își doresc.”

Distruși de durere sunt și părinții tânărului care s-ar fi aruncat în gol. Pe ultimul drum au venit să îl petreacă colegii, prietenii și rudele. Nimeni nu crede că Alexei ar fi fost capabil să recurgă la un astfel de gest. Toți îl cunoșteau ca pe un om educat și cu bun simț.

„Părerea mea este că nu putea el să se arunce de la etaj. Așa un medic stomatolog profesionist, poate mai rar în Chișinău. Era un băiat de aur, mai mult nu pot să spun nimic, mă scuzați.”

„Foarte educat, stomatolog de specialitate, vă dați seama, nu oricare nimerește să facă studii.

Alexei Mitachi a fost înmormântat la Porumbeni, în satul de baștină al părinților. Nu a avut parte de prohod, din cauza versiunii că s-ar fi sinucis. Părinții săi nu cred că băiatul lor ar fi putut comite o asemenea tragedie.

„– Dar părinții lui ce spun?
– Ei tot nu știu. Dar cred că e altceva, că el nu poate să facă așa ceva.”

Potrivit poliției, Anastasia Cicati ar fi fost ucisă duminică de tatăl copilului ei, într-un apartament din cartierul Telecentru. Ea era model, interpretă și actriță. A devenit celebră după ce a apărut pe coperta unor reviste internaționale, inclusiv în „Playboy”. În urmă cu 3 săptămâni ea a devenit mamă, iar tatăl copilului era chiar cel care ar fi omorât-o, ulterior aruncându-se de la etajul 7. Bărbatul, Alexei Mitachi, vine dintr-o familie de stomatologi. Era tehnician dentar și avea un cabinet stomatologic în sectorul Râșcani al capitalei.

Acesta a fost anterior căsătorit și mai avea un copil. Versiunea preliminară a poliției este că între soți s-ar fi iscat o ceartă, iar bărbatul i-ar fi aplicat cu un cuțit o lovitură în regiunea gâtului, după care s-a sinucis. A fost deschisă o cauză penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram