Dieta Melaniei Trump: cum se menține în formă prima-doamnă de la Casa Albă și care este mâncarea ei preferată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fost model profesionist, prima-doamnă a Statelor Unite Melania Trump arată incredibil la vârsta de 47 de ani și, deși extrem de discretă în general, a acceptat să dezvăluie câteva sfaturi și trucuri privind dieta pe care o urmează.

La micul-dejun prima-doamnă obișnuiește să mănânce un bol cu fulgi de ovăz bogat în fibre sau să bea un smoothie plin de nutrienți, potrivit cheatsheet.com. Melania Trump a mărturisit că folosește fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, semințe de in, suplimente alimentare de Omega 3 și vitamina D.

Originară din Slovenia, Melania Trump își menține silueta suplă și pielea strălucitoare cu fructe bogate în antioxidanți și chiar și-a impus să consume cel puțin șapte porții de fructe pe zi, preferate fiind merele, piersicile și perele. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Prima-doamnă a SUA nu consumă ceapă și nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate.

Având în vedere că arată incredibil, mulţi ar fi tentaţi să creadă că soţia preşedintelui se ţine departe de tentaţiile dulci, dar nu este cazul. Melania a recunoscut că nu se împotriveşte poftelor şi uneori consumă ciocolată neagră şi îngheţată. „Nu am o gustare preferată, dar îmi place să mănânc uneori ciocolată şi cred că şi organismul meu are nevoie de asta. Este bine să ne răsfăţăm din când în când atâta timp cât echilibrăm aceste pofte cu alimente sănătoase“, a declarat prima-doamnă pentru revista „GQ”.

În 2010, Melania Trump a dezvăluit că mâncarea sa preferată este puiul cu parmezan de la restaurantul new-yorkez Jean Georges, iar cea mai bună băutură din lume pentru ea este Coca-Cola Zero.

Prima-doamnă susține că odihna, hidratarea și cantitățile mari de apă (cel puțin 2,3 litri de apă pe zi) o ajută să-și păstreze tinerețea. Ea își completează dieta cu suplimente alimentare – vitaminele A, C și E – și cu mișcare, optând pentru pilates şi tenis.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...