/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Ghinion dublu. Un șofer, fără permis, a intrat cu mașina într-o casă

missing
21 februarie 2018, ora 11:32

Incidentul a avut loc pe 20 februarie, iar mașina tânărului a fost observată de radarul Inspectoratului Național de Patrulare, deplasându-se cu 77 km/h pe strada Cetetea Albă din Cimișlia. Inspectorii de patrulare l-au somat să stopeze, însă acesta a ignorat cerințele polițiștilor.

Întrebat de ce a refuzat să stopeze mașina, acesta a spus că nu deține permis de conducere. Pe lângă pagubele pe care trebuie să le plătească, tânărul mai riscă o amendă.

Pentru depășirea limitei de viteză pe sectorul de drum, se sancționează cu amendă de până la 900 de lei, cu aplicarea a 4 puncte de penalizare.

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Foto: Facebook/INP

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram