Ţi se potriveşte invitaţia pe care ţi-o lansează această zi de a face tot ce ştii mai bine pentru a-ţi înfrumuseţa viaţa şi a-i determina şi pe cei din jur să îţi urmeze exemplul.
 
Scorpion
 
Este o zi deosebit de agreabilă, pe care o poţi umbri însă cu dorinţa ta de a impune un anumit punct de vedere despre o anumită persoană sau situaţie.
 
Săgetător
 
Mediul intim este cel mai potrivit pentru a aprecia corect frumuseţea acestei zile. De acolo îţi vei lua puterea de vedea partea bună a lucrurilor, pe care apoi o poţi transmite şi altora.
 
Capricorn
 
Cauţi inspiraţie, ceva care să te ajute să ieşi la lumină şi nu vezi că ai deja tot ce îţi trebuie. Ai şi ceva frumos, şi ceva bun, şi ceva care să te ajute să te detaşezi de probleme.
 
Vărsător
 
Ai puterea de a face un pas în spate, ca să poţi vedea mai bine ce e mai important – banii sau propria stare de sănătate.
 
Peşti
 
Chiar te vei simţi ca peştele în apă, alimentat de energia specială a acestei zile, şi se va vedea acest lucru în tot ce faci, dar mai ales în vorbele tale şi în gesturile pe care le faci.