(video) Lionel Messi înscrie primul gol în poarta Chelsea Londra

cesar-azpilicueta-lionel-messi-chelsea-vs-barcelona_1g9fi00ahdio118e8c4fvlpg15
Foto: Goal.com

Chelsea – FC Barcelona este cel mai aşteptat meci din această seară a „optimilor” Champions League. Cea de a doua partidă din această seară este programată în Germania, Bayern Munchen – Beșiktaș Istanbul.

Chelsea și Barcelona au câştigat în campionat, în ultima etapă, iar jucătorii au moral bun. Londonezii s-au impus la scor în partida cu West Bromwich, de pe teren propriu, iar Barcelona a câștigat meciul din deplasare cu 2-0 la Eibar şi a mărit la șapte puncte distanţa faţă de Atletico şi la 17 faţă de Real Madrid. De altfel, Barcelona înregistrează cele mai bune cifre din ultimele şapte sezoane. Catalanii au egalat un record stabilit de Guardiola, după ce trupa lui Ernesto Valverde a prelungit la 31 seria partidelor fără înfrângere în campionat. Egalitate pe Stamford Bridge, meciul  Chelsea- FC Barcelona s-a încheiat cu egalitate, iar golurile au fost înscrise de William a marcat pentru echipa din Londra, iar Lionel Messi a reușit primul gol în poarta echipei antrenate de Conte.

Chelsea și Barcelona s-au mai întâlnit până acum de 12 ori în Champions League, londonezii trecându-și în cont patru victorii, iar catalanii doar trei. Ultima oară când s-au întâlnit a fost în semifinala din 2012, când trupa de pe „Stamford Bridge” a avut câștig de cauză (3-2 la general).

Vezi rezumatul mai jos.

Cea de a doua partidă din această seară este programată în Germania, Bayern Munchen – Beșiktaș Istanbul. După Real Madrid și AC Milan, Bayern este cea mai de succes formație din această competiție. Bayern Munchen trece fără probleme de echipa Beșictaș din Turcia și și-a asigurat un bilet în pătrimile UEFA Championns League după ce reușit să înscrie 5 goluri în poarta lui Fabri. Lewandowaki și Muller și-au trecut în cont câte o dublă, iar Coman a marcat un gol și a ajuns la 7 goluri pentru Bayern Munchen în toate competițiile.

Vezi rezumatul meciului mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente