(video) Un nou joc sub formă de puzzle te poate ajuta să câștigi un Bitcoin. Care sunt regulile

maxresdefault
Foto: youtube.com

Câștigi un Bitcoin dacă rezolvi cele 24 de puzzle-uri. Le poți rezolva pe cont propriu sau o poți face cu ajutorul altor persoane. Poți lăsa indicii în urma ta pentru alții sau îi poți încurca cu informații false. La final, doar o persoană poate câștiga Bitcoin-ul.

Un joc nou al celor de la Gem Rose Collective a fost lansat pe Steam pe 20 februarie. E o serie de puzzle-uri răspândite într-un labirint pe care jucătorii îl explorează la persoana I. Cine le rezolvă primul primește un Bitcoin real, spun dezvoltatorii. După asta, jocul se termină, scrie vice.com.

Jocul costă 1.99 de dolari, iar un singur Bitcoin valorează peste 9 800 de dolari, deci câștigătorul norocos se va alege cu ceva bani.

Acest joc a fost inspirat dintr-o carte franțuzească „On the Trail of the Golden Owl” cu căutări de comori publicată în 1993. Oricine reușea să rezolve misterele, putea să găsească locația unde se afla bufnița de aur. Însă nimeni nu a reușit, iar puzzle-ul fără sfârșit a devenit sursa unor probleme legale încă de atunci.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente