08:37:18 29.03.2024
Stiri

Ion Sturza, ales vicepreședinte la Nisporeni cu voturile comuniștilor și socialiștilor

Politică 10.07.2015 11:09 Vizualizări2114 Autor: Ziarul National


Ion Sturza, ales vicepreședinte la Nisporeni cu voturile comuniștilor și socialiștilor provincial.md/

Raionul Nisporeni și-a ales miercuri noua conducere. Unul dintre vicepreședintele raionului este Ion Sturza, candidat din partea Blocului Platforma Popular Europeană „Iurie Leancă”.

Ion Sturza, profesor de meserie, va ocupa funcția de vicepreședinte al raionului pentru a doua oară, după ce în mandatul trecut a fost propus și votat în această funcție la inițiativa Partidului Liberal Democrat din care făcea parte.

Fracțiunii BPPEM i-a revenit funcția de vicepreședinte al raionului după ce a votat, alături de consilierii democrați, comuniști și socialiști, pentru alegerea candidatului înaintat de Partidul Democrat, Ion Arteni, în funcția de președinte al raionului.

De rând cu Sturza, președintele raionului va mai avea încă doi vicepreședinți. Este vorba despre un candidat propus de comuniști, Ion Tugulea, și un candidat propus de PD – Ghenadie Verdeș.

Alegerea a trei vicepreședinți în raion a provocat dispute la ședința Consiliului raional. Consilierii liberal-democrați și cei liberali au acuzat democrații că ar face risipă de bani de dragul de a compensa voturile primite de la fracțiunile cu care au făcut alianță.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md