„Mai e loc de investigat, pentru că cei de la procuratură au un singur scop – să ascundă şi să-i scoată basma curată pe adevăraţii organizatori ai acestei imorale - până la putrefacţie – crime împotriva umanităţii. Am înţeles că şi procuratura oligarhică are deschis un dosar penal, doar că îl ţine la murat ”, a declarat Andrei Năstase.

„Trebuie să fim foarte atenţi pentru că anumite surse demne de încredere, înainte de apariţia materialului în presă, susţineau că din grupul criminal de pseudo caritate fac parte rude apropiate ale unor deputaţi PD, anterior foşti comunişti, un ex-ministru al Sănătăţii, alte scule ale regimului cancerigen. Sărmanii ajunşi pe mâinile ticăloşilor erau trataţi ca nişte clienţi buni de stors bani, nu ca nişte pacienţi suferinzi”, a spus liderul Platformei DA.

În context, Andrei Năstase a făcut o adresare către preşedintele ţării:

„De ce taci, Igor Dodon? Înţeleg de ce taci în schema de reparaţie “gratis” a sediului preşedinţiei din surse dubioase turceşti pentru care într-o zi vei face puşcărie! De ce taci şi atunci când în joc e sanatatea şi viaţa unor oameni necăjiţi?”, a conchis Andrei Năstase.