/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Svetlana Sainsus, despre investigația RISE: „Mi s-a propus să achit să nu iasă reportajul”

missing
19 februarie 2018, ora 16:04

Sainsus neagă că ar fi implicată în vreo schemă sau grupare criminală și susține că investigația a fost realizată la comandă. Totodată aceasta menționează că înainte de publicarea materialului jurnalistic că acesta ar putea să nu apară dacă plătește 20 de mii de euro.

Femeia mai menționează că va susține o conferință de presă și că „show-ul va continua”. Potrivit ei, „asta se întâmplă atunci când nu ești ascultătoare în R. Moldova și nu vrei să te supui.”

Totodată, la finalul mesajului Sainsus a încercat să o intimideze pe jurnalista Liuba Șevciuc, autoarea investigației: „Apropo Liuba, succes la operația la ochi la care visezi demult să o faci în Belgia. Știu că ai nevoie de mulți bani și sper din suflet că după reportaj o să poți în sfârșit să o faci! Mi-i scârbă de voi! Mi-i scârbă de tot…”

Vedeți mai jos mesajul complet:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram