/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un pseudo preot filmat în timp ce înjură pasagerii unui troleibuz din Chișinău. Reacția Mitropoliei

missing
19 februarie 2018, ora 15:27

Update 16.15: „Inspectoratul de Poliție Centru s-a autosesizat. Pe cazul dat ofițerii vor întreprinde măsuri pentru a stabili persoana care apare în imagini și va fi atrasă la răspundere contravențională”, a declarat pentru TV8 Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei.

În imaginile înregistrate de un martor la această scenă se vede cum bărbatul aduce mai multe acuzații la adresa bisericii și îl învinuiește pe Înalt Preasfinţitul Vladimir de comportament neortodox.

„Este regretabil ce se vede în acest filmuleț. Acest individ nu este slujitor al Bisericii Ortodoxe din Moldova, mai cu seamă a Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove. Probabil este un impostor care într-o oarecare manieră a îmbrăcat haină preoțească. În această stare de ebrietate gravă în care s-a aflat a și vărsat aceste expresii regretabile și absolut nefondate. Probabil este un impostor”, a declarat pentru TV8 secretarul Mitropoliei Moldovei, Vadim Cheibaș.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul urmează să fie sancţionat cu amendă de la 6 la 30 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram