Viorica Dăncilă: Pe 27 februarie voi merge la Chişinău unde voi avea convorbiri cu premierul Filip

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că va efectua, pe 27 februarie, o deplasare oficială la Chişinău, unde va avea convorbiri cu omologul său moldovean, Petru Filip, privind întărirea cooperării celor două Guverne.

“În Parlamentul European am susţinut cu tărie întărirea relaţiilor dintre noi, dar, în acelaşi timp, am susţinut şi susţin parcursul european al Republicii Moldova. Sunt convinsă că aşa gândim toţi şi că sunt necesari paşi importanţi pentru a pune în practică această dorinţă. (…) Prima mea deplasare, după ce merg la instituţiile europene, va fi în Republica Moldova. Astfel, pe 27 februarie voi merge la Chişinău şi voi avea prima discuţie cu domnul prim-ministru Filip, vom vedea cum vom putea întări cooperarea dintre Guvernul României şi al Republicii Moldova şi sunt convinsă că acest lucru va fi un pas important în întărirea relaţiilor dintre cele două ţări”, a declarat Dăncilă.

Declaraţia a fost făcută la o întrunire a Asociaţiei Comunelor din România, la care au participat şi invitaţi de Republica Moldova, scrie Agerpres.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.