08:08:03 19.04.2024
Stiri

Reacție VIRULENTĂ a cofondatoarei portalului de caritate, vizată într-o investigație a „Rise Moldova”: „ Facerea de bine - f... de mamă”

Anticorupție 19.02.2018 13:40 Vizualizări9693 Autor: Ziarul National


Svetlana Sainsus, cofondatoare a portalului caritate.md, vizată într-o investigație a „Rise Moldova” care demonstrează două cazuri în care operațiile la o clinică din Turcia pentru două fetițe au fost simulate, deși au fost colectate mii de euro, reacționează și acuză jurnaliștii că ar vrea s-o „distrugă”.

CITIȚI și INVESTIGAȚIE VIDEO // SCANDAL: Bani din CARITATE - sume impunătoare adunate și operații simulate

Aceasta spune că acum se află cu mama ei, care este internată în aceeași clinică din Istanbul, unde au fost duse cele două fetițe, și neagă că ar fi luat bani de la copiii pentru care a făcut campanii de strângere de fonduri.

„Dacă o convorbire telefonică, idee nu am de cine facută, cum și cu ce scop, a devenit în țara noastră o dovadă pentru a călca în picioare omul și pentru a-l distruge, atunci de azi să ajute rise.md în frunte cu Liuba Șevciuc, mesajele de ajutor le redirecționați către ei, că doar nu o să mai scrieți unui criminal ca mine! Bravo rise.md pentru un reportaj plin de „dovezi”. Liuba Șevciuc, dar convorbirile care le ai, ale mele personale, de ce nu le publici? Unde de 2 ani deja mă terorizează și mă sperie domnul X că o să mă distrugă! Că încurc! Că sunt prea mare erou! Că ați primit bani buni pentru reportaj! De ce nu publici? (...) A spus cineva că am luat vreun leu? (...) Și eu nu am salariu! (...) Da, uite că după 5 ani de zile am acceptat ca Alexandru să mă ajute cu cheltuielile pentru că sunt mari și chiar deseori nu se merită! la câtă recunoștință primesc înapoi! Eu nu am salariu pentru că ajut! Că stau lângă copiii cu tuberculoză, plini de păduchi, râie, hepatită...., că umblu prin sate flămândă sau fac postări și implor pe ditamai toți să doneze, pentru asta nu mă plătește nimeni! (...) Niciodată nu am luat procente de pe copii atât eu, cât li fondatorul caritate.md!”, scrie Sainsus pe Facebook.

Sainsus ține să explice și cele două cazuri vizate în investigația de pe rise.md: „Nu sunt medic să mă expun, dar una ce știu e că Lenuței i s-a efectuat o angiografie pentru că medicii turci au constatat că nu era așa urgent și grav cum se presupunea în Moldova!!! Era mai bine sa o taie? Să ia 16 000 în loc de 4 000? Au trecut de atunci doi ani și copilul încă nimeni nu l-a operat! De ce oare? Nu vă puneți întrebarea? Poate într-adevăr nu era necesară operația! Apropo, n-am eu 20 000 pentru voi! Da, mi s-a propus să achit să nu iasă reportajul! (...) Mi-i scârbă de voi! Mi-i scârbă de tot! Facerea de bine - f... de mamă!”.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md