Cel mai proaspăt deputat intrat în Parlament pe lista PLDM se declară „neafiliat”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Abia intrat în Parlament, deputatul Sergiu Ceauș, ales pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova, anunță că își va exercita mandatul în calitate de deputat neafiliat. Acesta afirmă că, în ultimii aproximativ doi ani, nu a mai avut legături cu formațiunea liberal-democrată. De altă parte, pe pagina web a Parlamentului, Sergiu Ceauș a fost inclus în fracțiunea PLDM.

„Dragi prieteni și cei interesați în ultima perioadă de persoana mea, Vă anunț că voi exercita mandatul de deputat neafiliat și voi susține orice proiect de lege, care va contribui la îmbunătățirea vieții cetățenilor, la prosperarea țării. Totodată, precizez că de aproximativ doi ani nu mai am legături politice cu formațiunea pe listele căreia am candidat în 2014”, a scris în dimineața zilei Sergiu Ceauș pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Sergiu Ceauș a ajuns deputat în Parlament după ce Iurie Leancă a acceptat mandatul de vicepremier pentru Reintegrarea Europeană, iar candidatul supleant Nicolae Fachira, căruia urma să-i revină mandatul, a renunțat la acesta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...