Tragedie dublă la Telecentru: Un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a aruncat de la etaj. Un copil de două săptămâni a rămas orfan

18 februarie 2018, ora 15:30

Urcând în apartamentul victimei pentru a stabili circumstanțele care l-au determinat pe bărbat să se arunce în gol, polițiștii au observat că din locuință se auzea un plâns de copil. Pentru că nu răspundea nimeni, aceștia au fost nevoiți să ceară ajutorul pompierilor pentru a deschide ușa. Când au intrat în apartament, polițiștii au depistat cadavrul concubinei bărbatului, o tânără în vârstă de 29 de ani, care avea o plagă în regiunea gâtului.

În apartament se afla doar copilul de două săptămâni a cuplului, o fetiță născută pe 30 ianuarie.

Copila de două săptămâni a fost transportată la Spitalul nr.1, secția Pediatrie, Neurologie infantilă. Din spusele rudelor, soții nu erau în relații foarte bune și asta pentru că bărbatul avea și o altă familie. Astăzi a venit în ospeției, iar în urma unui conflict, acesta i-a aplicat soției o lovitură de cuțit în regiunea gâtului, după care s-a aruncat de la etajul 7.

Poliția menționează că, până a-și pune capăt zilelor, bărbatul ar fi sunat o rudă de familie și a rugat ca cineva să aibă grijă de copil.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram