Silvia Radu ar putea candida la funcția de primar al Capitalei. „Când mă voi decide, voi face acest lucru public”

radu

Întrebată dacă ar putea să participe la alegerile din 20 mai din Capitală, primara interimară Silvia Radu nu a negat această posibilitate. Radu nu a vrut să confirme o eventuală depunere a candidaturii, din motiv că nu știe ce planuri îi rezervă viitorul, dar a spus că atunci când va decide acest lucru, îl va face public. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” cu Gheorghe Gonța.

„Sunt lucruri imprevizibile, eu nu știu ce se va întâmpla mâine cu familia mea. Lucrurile s-au întâmplat astăzi și eu încă nici nu am ajuns acasă. Este o decizie pe care o discut în familie.”

„Am acceptat să vin în interimat numai din considerentul că eu trăiesc în acest oraș și nu vreau nimeni să plece din el. Mi-am propus în scurtul mandat să pornesc un mecanism care să nu le permită primarilor să abuzeze de încrederea oamenilor și de banii din buget”, a mai adăugat primara interimară.

Întrebată dacă va putea să candideze fără susținerea unui partid politic, Radu a spus că „am o susținere foarte mare din partea cetățenilor. Primesc mesaje în fiecare zi. Merg pe jos, comunic cu oamenii. Știu care sunt problemele lor. Tot ce am făcut, am făcut sincer, ca problemele oamenilor să fie soluționate. Încerc în fiecare zi să soluționez câte o problemă, care îmi vine prin mesaj pe messenger. Am făcut lucrurile așa, ca oamenii să aibă de profitat la maxim.”

Primara a mai fost întrebată dacă intenționează să candideze la alegerile parlamentare, iar răspunsul, de această dată a fost unul ferm: „Nu voi candida la parlamentare, nu mă interesează această poziție.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente