06:48:29 18.04.2024
Stiri

Purtătorul de cuvânt al PD: „Dorin Chirtoacă trebuia să-și dea demisia mai demult”

Politică 16.02.2018 13:39 Vizualizări2483 Autor: Ziarul National
Purtătorul de cuvânt al PD: „Dorin Chirtoacă trebuia să-și dea demisia mai demult”


Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat (PD), Vitalie Gămurari, susține că nu a rămas deloc surprins de faptul că primarul demisionar al capitalei, Dorin Chirtoacă, a lansat mai multe acuzații la adresa formațiunii conduse de Vlad Plahotniuc.

„Dumnealui figurează în mai multe cauze penale și, chiar dacă accept principiul prezumției nevinovăției, nu e un secret pentru nimeni că Primăria s-a transformat în ultimii zece ani, cât a fost dânsul în fruntea capitalei, în una dintre cele mai corupte structuri”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Vitalie Gămurari.

În același context, sursa citată spune că cei cu dosare penale nu au altă justificare pentru ceea ce ar fi comis și preferă de fiecare dată să arunce vina pe PD și Vlad Plahotniuc: „Trebuie să mai luăm în calcul că avem și un an electoral. Cei care vor să se debaraseze de dosarele penale pe care le au, dau vina pe PD”.

CITIȚI și Dorin Chirtoacă DEMISIONEAZĂ din funcția de primar al capitalei: „Nu am altă soluție. Am rămas fără democrație și ea trebuie să fie restabilită în cadrul alegerilor”

Întrebat dacă, în opinia PD, Chirtoacă trebuia să-și dea demisia, Gămurari a răspuns că „PD nu-și leagă viziunea sa de persoana fostului primar”

„Dânsul trebuia să-și dea demisia mai demult și să-și demonstreze nevinovăția în instanță. Noi nu recomandăm niciodată unui partid sau altuia ce e mai bine să facă”, a conchis Vitalie Gămurari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md