Primarul general suspendat, Dorin Chirtoacă, și-a anunțat demisia în semn de protest

chirtoaca

Primarul general suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, și-a anunțat demisia în semn de protest. Acesta a menționat că o face „în numele democrației”.

Dorin Chirtoacă a anunțat că o altă soluție pentru Chișinău nu vede decât alegeri anticipate.

„Locuitorii Capitalei trebuie să aibă un reprezentant ales la primărie: bun, rău, deștept sau mai puțin, dar al lor, nu hotărât de Plahotniuc sau de alții. În acest moment fiind ales de cetățeni de 3 ori la rând nu am cum să mă întorc la birou. Dacă mai stau așa, devin complicele lor. Eu am primit mandatul de la cetățeni, nu de la Pahotniuc, Dodon, Leancă sau de la această gașcă”, a menționat Chirtoacă.

Mai mult, Chirtoacă spune că e întrebat de oameni pe stradă când revine la serviciu. „Eu vreau, chiar azi m-aș întoarce, dar nu am cum pentru că sunt legat de mâini și de picioare de către dictatura din Moldova. Asta înseamnă că trebuie de dat dreptul cetățenilor de a alege un primar”.

În același timp, Ion Ceban, consilier municipal, a menționat într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook, că aceasta este una dintre puținele decizii corecte pe care le-a luat Dorin Chirtoacă în cei 10 ani de mandat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente