Participă la concursul internațional pentru elevi „World Scholar’s Cup”, desfășurat în premieră la Chișinău

3

Elevii din Moldova pot deveni parte a fenomenului internațional „World Scholar’s Cup”, participând în premieră la celebra competiție, care se va desfășura în data de 13 martie 2018 la Chișinău. Evenimentul este deschis pentru toate școlile din Moldova, care mai au câteva zile la dispoziție pentru a se înscrie în runda regională „World Scholar’s Cup”.

Concursul academic internațional este organizat și găzduit de Școala Internațională Heritage, în parteneriat cu Programul FLEX și Debate Academy Moldova. Câștigătorii evenimentului regional vor participa la Runda Globală „World Scholar’s Cup”, în Barcelona, ​​Spania.

Școlile din Moldova sunt invitate să înregistreze una sau mai multe echipe formate din 3 elevi (cu vârsta de 10-14 ani), care își doresc să participe la „World Scholar’s Cup” și consideră că posedă următoarele calități:

#Pasiune pentru dezbaterea diverselor subiecte.

#Dorința de a lucra ca parte a unei echipe.

#Flexibilitatea minții.

#Abilitatea de a face conexiuni.

#Exprimare liberă în limba engleză.

Experiența anterioară în dezbateri și evenimente similare este încurajată, dar nu obligatorie. Participanții din fiecare școală vor fi însoțiți de eveniment de 3 membri ai personalului școlii (inclusiv profesorul de engleză).

Organizatorii vor asigura toate necesitățile logistice, iar școlile participante vor acoperi doar cheltuielile de călătorie pentru a ajunge la Școala Internațională Heritage din Chișinău.

Pentru a depune o cerere de participare, școala va completa formularul de înscriere (http://heritage.md/ro/noutati/invitatie-pentru-scoli-concursul-academic-international-world-scholar-s-cup/ ), apoi îl va expedia semnat și scanat pentru evaluare la [email protected] până la 20 februarie 2018.

Alte detalii despre „World Scholar’s Cup” pot fi găsite pe link-urile de mai jos:

www.scholarscup.org

www.heritage.md

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente