Trimite e-mail | Printeaza
Politic
15.02.2018

Deputații socialiști au înaintat moțiune simplă asupra politicii în domeniul economiei

Un grup de deputați ai Fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au înaintat, în ședința plenară de astăzi, moțiune simplă asupra politicii interne în domeniul economiei, realizate de Ministerul Economiei și Infastructurii, condus de ministrul Chiril Gaburici.
 
Proiectul moțiunii se referă, în special, la realizarea unui control parlamentar asupra activității Ministerului Economiei și Infrastructurii, revizuirea prin micșorare a cuantumului impozitelor și asigurarea modernizării în industrie, agricultură și infrastructură. De asemenea, a fost solicitată analiza tarifelor pentru serviciile locativ-comunale, gazele naturale și alte tarife.
 
Conform procedurii legislative, moțiunea simplă este examinată în Comisia de profil care prezintă plenului Parlamentului avizul asupra acesteia. Dezbaterea moţiunii simple va avea loc la data stabilită de Biroul permanent, în termen de 14 zile lucrătoare de la depunere, anunță Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului Republicii Moldova.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus