Se întâmplă și la casele mai mari! Un crater imens format lângă un șantier din Roma, a înghițit câteva mașini

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un crater uriaș a înghițit miercuri seara mai multe mașini într-un cartier din Roma, conducând la evacuarea a 22 de familii care locuiau în clădirile din zona afectată, relatează joi CNN.

Incidentul a avut loc în cartierul Balduina din Roma în jurul orei 18:00, au anunțat pompierii care au fost chemați la fața locului.

Craterul a apărut pe strada Livio Andronico lângă un șantier de construcții, relatează Agerpres.

„Trotuarul s-a scufundat circa 10 metri, înghițind vehiculele parcate”, au afirmat pompierii într-un comunicat, precizând că aproximativ 22 de familii au fost evacuate și nicio persoană nu a fost rănită.

Groapa uriașă a apărut lângă un șantier unde se construiesc blocuri, potrivit postului public RAI News.

Unii locatari au afirmat că au făcut plângeri la poliție din cauza fisurilor apărute în trotuar.

„În ultimele trei luni am depus plângeri la Carabinieri (poliţia naţională) şi la pompieri. Totul a rămas neschimbat. Am semnalat crăpăturile apărute în trotuar care au devenit tot mai adânci din cauza circulaţiei vehiculelor grele. Este un dezastru pe care îl aşteptam să se întâmple”, a spus avocatul Giancarlo De Capraris pentru ziarul La Repubblica.

Primarul oraşului Roma, Virginia Raggi, a declarat că cei responsabili vor fi traşi la răspundere pentru acest incident.

Amintim că acum câțiva ani, la Chișinău a avut loc un caz similar. Atunci, un perete al gropii de fundație a unei construcții a cedat „înghițind” o parte din trotuar și pragul de la intrarea în sediul unei bănci.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...