/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ După șase luni de tăcere, Ricky Ardezianu face declarații. Interpretul respinge acuzațiile de proxenetism

missing
15 februarie 2018, ora 19:29

După aproape jumătate de an de la reținerea interpretului învinuit de proxenetism, astăzi, el a făcut primele declarații pentru TV8. Inițial interpretul a spus doar că respinge acuzațiile, refuzând să ofere detalii.

„- Vreau să vă întreb cu comentați aceste acuzațiile… Cum a apărut această învinuire.
– Lăsați chestiile acestea. Nu comentez nimic.
– De ce refuzați să vorbiți ?
– Nu fac nici un comentariu deocamdată…
– Păi de ce? Când veți face comentarii?
– Lăsați-o baltă, eu sunt ocupat și n-am să…”

Ulterior Ardezianu s-a răzgândit. „În concert o venit să ceară de la mine autograf și i-am dat autograf și m-a găsit pe Facebook și normal că vor să mă cunoască, vor să vină să cânte la bac, și așa mai departe”, susține interpretul Ricky Ardezianu.

Pe de altă parte, una dintre presupusele victime a spus că îl cunoaște de mai mult timp pe interpret.

„- De unde l-ați cunoscut?
– Eu îl cunosc de mult timp. Nu am nimic să vă povestesc. Nu iubesc eu presa și atât,” a declarat o presupusă victimă.

Avocatul lui Ardezianu spune că toate probele au fost fabricate. „Partea vătămată a fost amenințată cu arestul pentru a face anumite declarații. Ea nu se recunoaște ca parte vătămată nu i-a fost cauzat niciun prejudiciu”, a declarat pentru tv8 avocatul Ion Vîzdoagă.

După ședința de judecată, procurorul pe caz a refuzat să vorbească cu presa. Interpretul Riky Ardezianu a fost reținut anul trecut în luna iulie. El este suspectat de proxenetism și riscă până la 7 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram