Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit

D11DDX294F

Pentru că e vineri, pentru că e distracție și voie bună, echipa #diez îți aduce cele mai colorate evenimente. Pe 16 februarie, i-ați prietenii și ieși din casă, mergi la film, la party, poate îți delectezi sufletul cu câteva note muzicale sau mergi la un recital, decizi tu, dar nu uita acest sfârșit de săptămână trebuie să petrecut pe măsură.

#Degustare de ceai

Ai participat vreodată la o degustație de ceai? Organizatorii îți oferă chiar de Anul Nou chinezesc. La fel ca vinul, cafeaua sau alte licori ceaiurile ne oferă posibilitatea de a ne bucura de o experiență completă-senzorială, dar și mentală. Vei degusta 3 ceaiuri iar Olga un adevărat expert ne va povesti cum se prepară, când și cum se consumă și tot ce trebuie să știm despre ceai.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Dmitri Miticov – poeme noi la Republica

Cenaclul Republica începe, din 2018, o nouă etapă marcată de intrarea în echipa celor de la Biblioteca Municipală„B. P. Hasdeu”. Pentru o serbare cum se cuvine, va începe seria noilor întâlniri cu o seară de colecție. Dmitri Miticov (care a mai citit la Republica în urmă cu doi ani) vine cu o lectură de poezie.

Vineri, 16 februarie, de la ora 18.00, la Biblioteca Municipală„B. P. Hasdeu”, aveți posibilitatea să ascultați câteva din poeziile noi semnate de Dmitri.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Concert simfonic

CONCERT SIMFONIC În program:
Antonin Dvorak – Concertul pentru violoncel și orchestră în si minor, op. 104
Dmitri Șostakovici – Concertul nr. 1 pentru vioară și orchestră în la minor, op. 77
Soliști:
Radu Croitoru (violoncel)
Ionel Manciu (vioară)
Orchestra simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”
Director artistic și prim dirijor – Mihail Agafița, Artist al Poporului

Mai multe detalii găsești AICI!

#Recital de poezii

Iarna e cel mai rece anotimp al anului așa că organizatorii au plăcerea să vă invite la un recital de poezii care cu siguranță o să-ți încălzească sufletul.

Vino  pe 16 februarie, ora 18:30, la Tucano Coffe Brasil, str.Alexandru cel Bun 91A, et. 2 și i-ați zborul spre un tărâm plin de lumină și căldură împreună cu poeții.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Movie Night+ EX Machina

Sunteți invitați pe 16 februarie, la ora 19:00, la tradiționala sesiune de cinema Movie Night+ la Academy+Moldova. De data aceasta veți urmări un film de excepție despre inteligența artificială EX MACHINE.

LOCAȚIA: str.Columna 170 (vis-a-vis de patinuarul Ice Bravo)
EVENIMENT GRATUIT

Mai multe detalii găsești AICI!

#Secret Night Party

Ceva nou pentru voi?  Secret Night Party!  Vino îmbrăcat în culoarea secretă și primește cadouri din partea MuzCafe!

De asemenea, vă așteaptă multe concursuri frumoase și un fotograf bun care va imortaliza cele mai frumoase momente!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Chinese New Year | DJ Odainiq

Anul Nou Chinezesc este cea mai importantă sărbătoare tradițională a chinezilor, iar voi aveți posibilitatea de a fi alături de ei prin dispoziție și dorință de a mai organiza un An Nou la mijloc de februarie.

Muzică chineză nu se va strecura prin set-ul pregătit de DJ Odainiq, dar o atmosferă de a vă face de cap fără regrete va fi la sigur, pentru că tot ce va fi între trecerea anilor va fi dat uitării odată cu drink-urile speciale și dansurile până dimineață.

Mai multe detalii găsești AICI!

#FL Valentine’s Day Party

Ați crezut că sărbătoarea iubirii s-a încheiat? Greșit, dragostea o marcăm atât timp cât vrem noi, fie și-n fiecare zi. Echipa Felicidad Latina – Școala de Dansuri din Chisinau și 2nd Avenue Chișinău vă invită să marcați împreună Valentine’s Day.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Anime Screening Night #13

Ce poate fi mai frumos și plăcut pentru seara de vineri, decât un film anime în compania prietenilor? Deci, toți fanii anime și nu doar sunt invitați să-și petreacă sfârșitul acestei săptămâni la iHub, în compania unui film bun.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Let’s Pretend We’re Numb Party!

Dacă în planurile tale de vineri intră o distracție pe măsură, atunci noi știm unde trebuie să mergi. La Kira’s Club te așteaptă muzică bună, multă distracție și desigur dansuri, dansuri și iar dansuri.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente