/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Directoarea Școlii Profesionale nr.2 a primit 30 de zile de arest la domiciliu

missing
15 februarie 2018, ora 17:22

Decizia magistraților de a emite mandat de arest la domiciliu a fost motivată de starea de sănătate a directoarei, care, anterior, a suferit două atacuri cerebrale. Potrivit avocatului, după perchezițiile efectuate la școală, procurorii au perchiziționat mașina și locuința directoarei. Ea este cercetată pentru exploatarea elevilor.

Potrivit oamenilor legii, Dobânda trimitea elevii care-și fac studiile în cadrul instituției la muncă în România, sub pretextul efectuării practicii de producție.

Până acum, Ministerul Educației nu a emis ordin de eliberare din funcție a directoarei. Anterior, femeia a mai fost acuzată de discriminare, dar și de delapidări de fonduri.

Redactor: Ana Sîrbu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram