/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Scaune jerpelite și găuri în podea. Imagini dezolante în autobuzul de pe ruta Chișinău-Ghidighici

missing
15 februarie 2018, ora 17:23

Locuitorii au inițiat o petiție online prin care solicită Primăriei Chișinău să procure autobuze noi, în contextul în care acestea au ajuns într-o stare dezolantă.

„Autocarele întârzie sistematic sau nu vin deloc, pentru că se defectează pe drum, fapt pentru care pasagerii sunt nevoiți să aștepte în frig și în ploaie alt transport. Iarna pasagerii îngheață, vara sunt chinuiți de praf și miros oribil de gaze”, se menționează în textul petiției.

Ministerul Economiei și Infrastructurii s-a autosesizat privind starea precară a autocarului, iar în rezultatul acțiunilor de control, inspectorii ANTA au aplicat sancțiuni contravenționale conducătorului autobuzului și urmează să amendeze și operatorul de transport.

Foto: petitieonline.com

Foto: petitieonline.com

Foto: Facebook/Ministerul Economiei

Foto: Facebook/Ministerul Economiei

Foto: petitieonline.com

Foto: Facebook/Ministerul Economiei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram