/VIDEO/ Ghilețchi, întâmpinat „călduros”. Deliu cere, din nou, demisia vicepreședintelui Parlamentului

15 februarie 2018, ora 14:23

„Cum vă simțiți în fotoliul de vicepreședinte, amintindu-vă că ocupați această funcție abuziv? E ridicol și rușinos, dle Ghilețchi. Demonstrați că aveți maturitate politică și dați-vă demisia”,

„Vă doresc ca Dumnezeu să vă dea multă sănătate și tuturor colegilor care au o altă opinie, de asemenea, nu le țin pică deloc”, a răspuns Ghilețchi.

Potrivit liberal-democraților, în decembrie 2017, atunci când președintele grupului parlamentar al PPEM a fost ales vicepreședinte al Parlamentului, voturile ar fi fost numărate greșit. Ei spun că pentru candidatura lui Ghilețchi ar fi votat 34 de deputați, nu 51 cât au anunțat numărătorii. Ghilețchi a pus reproșul pe seama anului electoral din care nu au cum să lipsească atacurile politice. Săptămâna trecută, cei din PLDM au propus includerea în ordinea de zi a unui proiect care să anuleze hotărârea din decembrie a Parlamentului. Inițiativa nu a fost însă susținută.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram