Studioul ZAO vă invită la Spectacolul improvizare „Istorii fără cuvinte”. Fii tu cel care propune tema jocului

oblojka-e1486927090354-950×534

Pe 17 și 18 februarie, de la 13.00 la 16.00, în Sala albă a bibliotecii „B.P.Hasdeu”, va avea loc un spectacol neobișnuit, spectacol-improvizare „Fără cuvinte”. Actorii vor face ceea ce le vei spune tu.

Intrarea este liberă, pentru cei înregistrați prealabil. Înregistrarea o puteți face la numărul de telefon: 078280708. La fel puteți contacta organizatorii pe adresa de emial. [email protected].

Spectacolul-improvizare are trei caracteristici specifice:

#1. Spectacolul nu conține niciun cuvânt, dar nu este o pantomimă. E o dramă imprevizibilă şi hazlie. Hazlie până la imprevizibilitate. Uneori sentimentele şi situaţiile capătă o asemenea adâncime, că totul se rezolvă nu prin cuvinte.

#2.Actorii improvizează, adică nu cunosc din timp ce fel de istorie şi ce fel de personaje vor bate la uşa spectacolului.

#3. Tema pentru improvizare este propusă de spectatori. Desigur că e complicat să improvizezi când nu ştii nimic din timp, dar e încă şi mai complicat de improvizat pe o temă propusă care nu-i ilustrată, ci prelucrată într-adevăr profund, paradoxal, actual.

Din start apar câteva întrebări: Ce este istoria? Dar tema?

Şi toate ele duc spre înţelegerea sensului, acelui sens subtil şi infinit, care există în artă şi în lume. Ce se întâmplă, de fapt, acum? Este întrebarea principală a teatrului, şi nu numai a lui. Fără el nu există nici istorie, nici temă. Desigur, actorii vor ajuta spectatorii să găsească răspunsul.

Autorul și regizorul proiectului esteVladimir Şimanschii

Actorii: Angela Enachi, Iulia Pânzari, Alexandr Voloşin, Andrei Şimanschii, Vladimir Şimanschii

jj

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente