/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/FOTO/ ANSA a distrus peste 1,2 tone de mezeluri de la un producător din Ialoveni

missing
15 februarie 2018, ora 11:39

Inspectorii ANSA au depistat mai multe neconformități, în urma cărora s-au prelevat probe și conform investigațiilor de laborator s-a stabilit că produsele fabricate nu corespund reglementărilor tehnice și actelor normative în vigoare.

Astfel, de la întreprindere au fost ridicate 1.205 kilograme de mezeluri, care urmau a fi nimicite. Unitatea de producție a fost amendată conform Codului Contravențional cu 120 de unități convenționale.

Activitatea întreprinderii este stopată temporar până la înlăturarea neconformităților, care au influențat negative procesul tehnologic.

Potrivit poliției, care a descins cu verificări la intreprinderea respectivă acum o săptămână, mezelurile erau comercializate în lipsa actelor de proveniență, în secția de producere și secțiile auxiliare lipsește parțial sistemul de ventilare, divergență între marfa transportată și datele indicate în factura de expediție, fapt ce denotă că marfa era transportată și ulterior comercializată cu încasarea mijloacelor bănești în numerar. De asemenea, au fost depistate mezeluri în lipsa marcajului și datei fabricării. Imagini video AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram