16:33:59 28.03.2024
Stiri

Deliu insistă ca vicepreședintele Parlamentului să-și dea DEMISIA: Răspunsul lui Ghilețchi

Politică 15.02.2018 10:55 Vizualizări1653 Autor: Ziarul National
Deliu insistă ca vicepreședintele Parlamentului să-și dea DEMISIA: Răspunsul lui Ghilețchi


Propunerea liberal-democratului Tudor Deliu de a abroga decizia Parlamentului prin care popular-europeanul Valeriu Ghilețchi a fost ales, la finele anului 2017, în funcția de vicespicher, făcând referire la probele video care atestă că aceasta nu a avut voturile necesare, nu a fost susținută la ședința de data trecută, așa că deputatul a revenit și astăzi la ea.

Deliu i-a urat „bine ați revenit” lui Ghilețchi, care a efectuat „un pelerinaj electoral în SUA” și l-a întrebat cum se simte „în fotoliul pe care îl ocupați abuziv”?

„Dacă vă considerați un politician, demonstrați maturitate politică și dați-vă demisia din aceastp funcție”, l-a îndemnat Deliu pe Ghilețchi.

CITIȚI și Valeriu Ghilețchi a fost ales ILEGAL în funcția de vicepreședinte al Parlamentului? „Ca bun creștin, așa cum vă prezentați, vă rog să vă dați DEMISIA”

În discuție a intervenit președintele Parlamentului, Andrian Candu, care l-a atenționat pe Deliu că, potrivit Regulamentului Parlamentului, un subiect nu poate fi pus repetat în discuție timp de 30 de zile după ce a fost respins.

CITIȚI și Valeriu Ghilețchi respinge ACUZAȚIILE aduse de Tudor Deliu și spune că a fost ales LEGITIM în calitate de vicepreședinte al Parlamentului

„Vă mulțumesc pentru salutul cordial”, i-a răspuns Ghilețchi fostului său coleg de partid, Tudor Deliu. „Nu am nicio obiecție ca acest lucru să fie discutat din punct de vedere al procedurilor legale. Păcat că l-ați propus atunci când nu eram, că l-aș fi susținut. Revenim la timpul potrivit”, a promis Ghilețchi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md