Un om de afaceri din Arabia Saudită este gata să investească în construcția unui complex sportiv în Republica Moldova

dodon

Rashid S. Al-Rashid, om de afaceri din Arabia Saudită, este gata să investească într-un complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. Despre aceasta a comunicat președintele Igor Dodon, într-o postare pe rețelele de socializare. 

Igor Dodon a menționat că a avut o întrevedere cu Rashid S. Al-Rashid din Arabia Saudită, fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției și a discutat o posibilă investiție în Republica Moldova.

„Rashid S. Al-Rashid este membru al Comitetului Institutului Urban, consilier în Comitetul Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai. Domnul Rashid a manifestat un interes major pentru Republica Moldova, în special, pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine și hoteluri”, a declarat șeful statului.

Mai mult, în timpul întrevederii a fost discutată și o posibilă investiție a milionarului într-un complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova. „În următoarele luni ne propunem să selectăm terenul, să finalizam elaborarea documentelor de proiectare, pentru a începe în termen optim construcția acestuia. Mi-am exprimat încrederea că proiectul respectiv va fi lansat curând sub patronatul Președintelui Republicii Moldova”, a conchis Igor Dodon.

Rashid S. Al-Rashid va vizita Republica Moldova în următoarele luni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente