Valentina Cuşnir afirmă că a pierdut procesul, deoarece judecătorii ar fi avut indicaţii să apere angajaţii statului. Fosta deputată îi acuză pe procurori, care ar fi falsificat mai multe probe în cadrul urmării penale şi chiar ar fi retras unele înregistrările video din dosar.

La examinarea dosarului în prima instanţă ar fi fost falsificate două procese-verbale, mai spune Valentina Cuşnir. Atunci când ea s-a adresat cu recurs la Curtea Supremă de Justiţie, judecătorii nu ar fi luat în calcul acest lucru şi au respins cererea.

Valentina Cuşnir este dispusă să ajungă la CEDO, unde va căuta dreptate.

Precizăm că instanţa de fond i-a achitat pe cei doi poliţişti, iar Curtea de Apel a menţinut sentinţa. Curtea Supremă de Justiţie urmează să decidă dacă va accepta recursul în anulare depus de către fosta deputată, care reprezintă o cale de atac împotriva hotărârilor judecătoreşti definitive. În urmă cu mai mult de două săptămâni, am solicitat responsabililor de la Curtea Supremă de Justiţie şi celor din cadrul Procuraturii Generale să comenteze învinuirile Valentinei Cuşnir, însă până acum nimeni nu a reacţionat. Mai mult, CSJ ne-a cerut să expediem o solicitare oficială de informaţii, pe care am trimis-o pe 29 ianuarie, dar aceasta a rămas fără răspuns.