Concurs pentru creiere îndrăgostite: Răspunde corect la 6 întrebări și participă gratuit la un joc intelectual din seria EPIQ

quiz1

Concurs de la jocul intelectual EPIQ și diez.md! Vă propunem 6 întrebări de la primul joc EPIQ. Răspundeți corect la cât mai multe întrebări, iar participanții cu cele mai multe răspunsuri corecte vor putea să-și formeze echipe și să joace gratuit la jocul EPIQ 5 ce va avea loc luni, 19 februarie 2018, începând cu ora 19:00 la Berăria Draft ASEM (Chișinău, str. Constantin Tănase 6). Câștigătorii concursului vor fi anunțați sâmbătă, 17 februarie. Oferta este pentru jucătorii noi, care nu au mai participat în seria de jocuri (întrebările sunt din pachetul jucat la EPIQ 4).

Întrebările (termen de gândire – până vineri, 16 februarie 2018, ora 20:00):

  1. În top 10 cele mai întinse entități geografice subnaționale (subdiviziuni administrative care compun sau depind de o țară) întâlnim câte 2 regiuni din Rusia, Canada și Australia, câte una din SUA, Brazilia, China și… Din care altă țară?
  2. S-a calculat că poți construi din ele un turn de până la 3,5 km fără ca baza să cedeze. Ele sunt compatibile reciproc indiferent de set sau de anul fabricării. Numiți-le prin două sau trei cuvinte!
  3. Într-un roman de Leonard Cohen un bărbat se duce în septembrie la o plajă cu nudiști și se simte mai gol decât ceilalți nudiști deoarece aceștia erau… Cum?
  4. Cel al Amazonului ocupă 40% din suprafața Americii de Sud. Scrieți ce este el, știind că fiecare dintre voi îl are!
  5. Acesta este primul oraș din emisfera sudică ce a găzduit jocuri olimpice. Numiți-l!
  6. Într-o nuvelă-parodie, acest personaj cumpără într-un magazin suc de roșii și îi explică achiziția vânzătorului spunându-i că ține post. Numiți personajul!

Răspunsurile le așteptăm în mesajele private pe pagina diez – site de știri pentru tineri.

Jocul intelectual EPIQ este un proiect comun realizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale și Asociația de Jocuri Intelectuale din Moldova. Concursul este unul de echipă, de până la 6 jucători, și reprezintă o modalitate excelentă de a petrece timpul interesant și util într-un grup de prieteni. Participanții urmează să fie bombardați cu întrebări de cultură generală, logică și atenție. Nu există limită de vârstă, iar echipele pot fi formate din prieteni, colegi și familii.

De ce să vii la un joc intelectual EPIQ?

+ Petreci timpul într-o atmosferă frumoasă
+ Te vezi cu prietenii și rezolvați împreună o serie de sarcini interesante
+ Afli multe lucruri noi sau îți reamintești ce ai uitat de la școală
+ Îți testezi cunoștințele și capacitatea de găsi soluții într-un timp restrâns.
+ Concurezi cu membrii altor echipe pentru a demonstra că ești cel mai bun

Pagina de facebook a proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente