/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Crima de la Verejeni. Un an de închisoare pentru tatăl adolescentului care ar fi împuşcat un copil

missing
14 februarie 2018, ora 11:14

Procurorii au stabilit că arma de vânătoare din care s-a tras aparţinea tatălui minorului de 14 ani, care a lăsat-o fără supraveghere, încărcată cu un cartuş, în odaia în care cei doi se jucau. Depistând arma respectivă, fiul său a efectuat o împuşcătură în direcţia minorului de 7 ani, cauzându-i vătămări corporale grave, incompatibile cu viaţa.

Procurorii continuă acţiunile de urmărire penală în privinţa adolescentului, în vârstă de 14 ani, într-un alt dosar penal distinct, acesta fiind învinuit de omor intenţionat.

Menționăm că tragedia a avut loc pe 18 noiembrie 2017, în satul Verejeni, când un minor de 14 ani ar fi tras dintr-o armă de foc într-un alt minor de 7 ani, care a decedat la scurt timp din cauza leziunilor grave cauzate. Corpul neînsufleţit al victimei a fost găsit într-o fântână din apropierea casei acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram