De Ziua Îndrăgostiților surprinde persoana iubită cu cele mai frumoase și romantice mesaje de dragoste

DGKLISAHFQ

Ziua Îndrăgostiților este acea zi în care toată lumea spune ceea ce simte într-un mod mai special. Indiferent dacă sărbătorești sau nu data de 14 februarie, câteva cuvinte drăguțe prin care îți exprimi afecțiunea îi va face ziua mai frumoasă jumătății tale. Cu această ocazie specială, echipa #diez a selectat cele mai frumoase și romantice declarații de dragoste, care îți pot servi drept sursă de inspirație.

Multă dragoste în puține cuvinte

NXKEWC4V20

Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste…

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Nu refuza dragostea când îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!

Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.

Te iubesc pentru că îmi alungi singurătatea într-o lume plină și aglomerată. Te iubesc pentru că fară tine e greu și nu mă pot regăsi.

Am vrut să aflu ce-i iubirea, am căutat în dicționar și am găsit numai cuvinte complicat am căutat în inima mea și te-am găsit pe tine, iubirea mea!

Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!

Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.

Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

Aş vrea să poţi să te vezi prin ochii mei. Numai aşa ţi-ai da seamă ce mult însemni pentru mine!

Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!

Iubirea este ceea ce văd în zâmbetul tău în fiecare zi.

Ai pășit în viața mea ușor și te-ai strecurat cu grijă – acum nu îți mai dau drumul. Te iubesc!

Nu e vorba de faptul că n-aș putea trăi fără tine; e vorba de faptul că nici măcar n-aș vrea să-ncerc.

Mesaje pentru cel mai special „EL”

K30S2STXLF

Lumea este un loc aglomerat şi ocupat şi adesea uitam să menţionăm lucrurile care sălăşluiesc în mintea noastră. Astăzi vreau să-ţi spun că eşti bucuria vieţii mele, bărbatul special din lumea mea şi că aş putea să mă îndrăgostesc de tine, din nou şi din nou la infinit. Atingerea ta caldă şi specială îmi arătă cât de mult mă iubeşti. Preţuiesc viaţa noastră împreună şi sunt recunoscătoare că vei fi dragostea mea mereu.

Te iubesc atât de mult, încât nici un cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Zâmbetul tău mă face cea mai fericită.

Tu ești cel la care am visat mereu. Iartă-mă că uneori greșesc, dar gelozia mă omoară, îmi este frică să te pierd, te iubesc prea mult, iar această iubire vine din adâncul inimii. Clipele în care îmi ești alături le ador, iar tot ceea ce ne desparte urăsc. Îți mulțumesc că exiști, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!î

Astăzi nu sunt disponibilă pentru nimic. Nu am timp să merg la muncă, nu am chef să stau să fac mâncare, nu îmi doresc să îmi fac planuri pentru mâine. Astăzi am timp şi vreau să fiu numai cu tine să ne iubim!

Dragul meu, ești mai mult decât mi-aș putea dori vreodată! Te iubesc și sper să nu te pierd!

Știu că tu știi că eu te iubesc. Dar de fiecare dată simt nevoia să îți amintesc. Deși… Deși sunt conștientă că nu s-au inventat încă acele cuvinte care să exprime tot ceea ce eu simt. Sunt doar niște banalități. Dar atunci când le auzi, gândește-te că eu ți le spun din suflet. Te iubesc! Sună așa de frumos. Și totuși nu exprimă suficient. Poate am să te sărut. Poate am să te mângâi… Poate am să te ating… Și totuși nu va fi suficient ca să îți arăt că până la sfârșitul vieții mele voi fi lângă tine.

Mesaje pentru cea mai specială „EA”

7RIJC46ZER

Tu ești singura ființă din lumea asta care mă iubește așa cum îmi doresc eu să fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrețe. Mă simt un răsfățat al vieții pentru că tu m-ai ales pe mine să-ți te însoțesc prin viață.

De-ar fi universul o lume plină de femei şi eu un astru printre ele, eu tot pe tine te-aş alege căci eşti iubirea vieţii mele. Te iubesc!

M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inimă şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt!

Subsemnată, adică eu, declar că din accidentul de ciocnire pe care l-am avut când te-am cunoscut m-am ales cu inima frântă şi am rămas privind în gol cu ochii căzuţi în gură. Ca urmare a acestui accident m-am îndrăgostit total şi iremediabil de tine. Te iubesc!

Eşti cea mai frumoasă minune din viaţa mea, tu eşti dorinţa mea dintotdeauna: să iubesc, să fiu iubită! Dumnezeu mi-a îndeplinit-o când mi te-a scos în cale. TE IUBESC mai mult decât viaţa mea, tu eşti totul pentru mine! Îţi mulţumesc că-mi eşti alături “la bine şi la greu” îţi mulţumesc pentru „Noi” – cea mai puternică galaxie din câte există.

Aşa cum nimeni nu poate trăi fără căldura soarelui, aşa nici eu, iubita mea, nu pot trăi fără căldura ochilor şi a zâmbetului tău! Mă încălzeşti, îmi luminezi viaţa, îmi dai putere să trăiesc, mă faci să nu pot exista în lipsa ta.

Eşti cea care mereu îmi dăruie surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură și sinceră precum zăpada iarna… Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult!

Mesaje pentru jumătățile care apreciază umorul

95PXPVXO9B

Chiar dacă am tuse, durere-n gât, frisoane şi stări de oboseală, cu sau fără gripă porcină…dragostea pentru tine mă bagă-n boală.

Picioarele tale sunt obosite? Pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.

Sunt un poliţist şi te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă şi sexy. Sentinţa este închisoare pe viaţă în inima mea.

Sunt la dietă, aşa că de Valentine’s Day poţi să-mi cumperi bijuterii în loc de bomboane de ciocolată. Te iubesc!

Dragostea e ca: Nokia – Connecting people, Samsung – Everyone is invited, Nike – Just do it!, Pepsi – Ask for more, şi ca tine – too good to be true!

Pentru un sărut tastează 1, pentru o îmbrăţişare tastează 2, pentru clipe de neuitat tastează 3, iar pentru toate astea… tastează numărul meu.

160 de caractere nu-mi sunt de ajuns să-mi exprim dragostea, aşa că restul va trebui să ţi-l imaginezi.

Telefonul meu funcţionează cu dragoste. De când te-am cunoscut nu s-a oprit niciodată.

Inspiră-te din citate celebre

FHYHQWMEVY

Dacă n-ar fi dragostea, m-aş teme de viaţă. (Grigore Vieru)

Doar pentru că cineva nu te iubeşte aşa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubeşte cu toată fiinţa sa. (Gabriel García Marquez)

Nu-i nici un imperativ mai categoric decât al iubirii. (Simion Mehedinţi)

Putem să învăţăm să iubim doar iubind. (Iris Murdoch)

Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc! (Liviu Rebreanu)

Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce devin când sunt cu tine. (Buchwald Art)

Dragostea adevărată este o limbă pe care surzii o pot auzi şi orbii o pot vedea. (Gabriel García Marquez)

Nu poţi acuza gravitaţia când dragostea te doboară. (Albert Einstein)

„Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.”(Dalai Lama)

„Cel care ştie să se facă iubit ştie să facă totul.” (Charles Lamb)

„Dragostea este o prietenie care cântă.” (Joseph Campbell)

Dacă ți se par prea multe cuvinte sau din contra sunt insuficiente, sau pur și simplu nu ai găsit varianta ta potrivită, încearcă să te rezumi la un simplu „te iubesc” – e mereu actual, original și plăcut. Și da, nu uitați că aceste cuvinte pot fi împărțite cu persoana iubită nu doar de Ziua Îndrăgostiților, fiecare zi este un prilej frumos pentru a vă celebra dragostea!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente