/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

A împușcat mortal un om și s-a baricadat în subsolul unei case. Un bărbat din Bender, reținut

missing
14 februarie 2018, ora 08:16

Potrivit așa-zisului minister de interne din regiune, bărbatul ar fi comis un accident rutier pe strada Pionerskaia, iar apoi a încercat să fugă de la fața locului. Deplasându-se în jur de 200 de metri, suspectul s-a oprit văzând câțiva trecători, care se presupune că ar fi vrut să-i acorde ajutor. Într-un moment, între bănuit şi un bărbat s-a iscat o ceartă, iar șoferul a scos arma şi a tras în trecător. Bărbatul rănit s-a stins la spital.

Încercând să fugă şi să se ascundă, bărbatul de 65 de ani a tras în forțele de ordine, iar apoi s-a baricadat în subsolul unui bloc locativ. Zona a fost izolată, iar traficul în preajmă a fost blocat. Toate încercările de a-l convinge pe bărbat să se predea nu au reușit. După aproximativ două ore s-a decis reținerea în forță a bărbatului. Operaţiune a avut loc cu succes, iar nimeni nu a avut de suferit.

Bărbatul a fost reținut. Potrivit administrației din regiune, deocamdată nu se cunoaște ce l-a determinat pe bărbat să acționeze astfel.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram