/FOTO. VIDEO/ În ajun de 14 februarie, peste 100 de semafoare din Chișinău s-au îndrăgostit

13 februarie 2018, ora 17:24

Unii au fost surprinși să vadă inimioarele în dreptul culorii roșii, alții s-au arătat indiferenți. „Dar așa nu s-a schimbat nimic. Trebuie să te uiți e roșu, roșu dar inimioare e inimioară.Vedem o inimioară. Asta-i cu prilejul sărbătorii de mâine, foarte bine”, a spus un trecător.

„Super, cred că ne dă o atmosferă de sărbătoare. Eu mâine nu am de gând să merg pe aici și oricum nu am să le văd”, a spus o altă persoană.

Cei care lipesc inimioarele pe semafor spun că acestea pot fi ușor înlăturate, urmând a fi scoase pe 15 februarie, a doua zi după Sărbătoarea Dragostei. Cât despre costul inimioarelor, poliția a promis că va oferi detalii ulterior.

„În ajunul sărbătorii „Ziua Îndrăgostiților” la semafor, anume la culoarea roșie să se aprindă o inimioară ce simbolizează dragostea. Șoferii să fie atenți în trafic și chiar dacă sunt cu a doua jumătate în automobil dacă nu reușesc cât arde culoarea roșie a semaforului să-i acorde un sărut”, a declarat Natalia Stati, ofițer de presă Poliția Capitalei.

Inițiativa de a decora semafoarelor aparține Inspectoratului General al Politiei. Dacă acțiunea va fi pe placul oamenilor, atunci la anul astfel de inimioare vor apărea pe toate semafoarele din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram