„Gustul Americii” îi poate costa pe doi tineri din capitală până la șapte ani de închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri din capitală, cu vârste cuprinse între 23 și 24 de ani, au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți de furt. Mai exact, recent, o tânără în vârstă de 26 de ani, care activează în calitate de vânzătoare într-un magazin amplasat pe strada Albișoara din sectorul Rîșcani al mun. Chișinău, a alertat forțele de ordine comunicând că doi indivizi au intrat în magazin de unde în mod deschis de pe raft au sustras o sticlă de whisky „Jack Daniels” cauzând un prejudiciu în sumă de 420 lei.

În rezultatul acțiunilor speciale de investigații și de urmărire penală, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Rîșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, au identificat și reținut doi indivizi, care s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele de 23 ani și 24 ani, anterior cercetați penal pentru infracțiuni similare. Fiind escortați la inspectorat, în cadrul audierilor, ei și-au recunoscut vinovăția.

Actualmente, indivizii sunt cercetați penal pentru jaf, conform legislației penale în vigoare riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...