/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Renato Usatii și-a anunțat demisia din funcția de primar de Bălți

12 februarie 2018, ora 22:39

„Eu demisionez, pentru ca toți (n.r candidații) să se poată pregăti sincer de alegeri. La această oră, va fi un om care știe cum funcționează lucrurile – Nicolai Grigorișen (n.r actualul primar interimar al municipiului Bălți). Noi trebuie să continuăm ceea ce am început. Am cheltuit în Bălți peste 20 milioane de lei”, a precizat Usatîi.

Usatîi a spus că, după plecarea sa, a crescut considerabil presiunea asupra colegilor săi din cadrul primăriei, precum și a membrilor de partid. „După Anul Nou, amenințările pentru cei care mă susțin a crescut masiv. Oamenilor le sunt deschise dosare penale, se comandă articole în presă sau se oferă direct mită. Mulți nu se fac față presiunilor, iar munca primăriei este blocată. Este nevoie de un nou lider în locul meu”, a spus opoziționistul.

Usatîi a mai declarat că referendumul local privind demiterea sa nu va avea loc.

Versiunea integrală a emisiunii poate fi urmărită mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram