Recomandări #diez. Evenimente pentru 13 februarie, un început de săptămână reușit

pexels-photo-399669
Foto: CC0 License

Începutul de săptămână vine cu noi încercări. Pentru a fi mereu cu zâmbetul pe față chiar dacă soarele lipsește și nori grei se lasă peste oraș, echipa #diez îți sugerează câteva evenimente la care merită să ajungi într-o zi de marți. 

# Ziua Internațională a Donației de Carte

Image may contain: textÎn Ziua Internațională a Donației de Carte, Biblioteca Națională pentru copii „Ion Creangă” invită toți doritorii să doneze cărți. Donațiile vor fi colectate la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”. Toate cărțile colectate vor fi ulterior dăruite copiilor cu deficiențe locomotorii din diferite localități ale Republicii Moldova în cadrul Programului „Carte pentru fiecare”. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# Smiley – Confesiune

Image may contain: one or more people and text

Interpretul român Smiley vine pe 13 februarie, 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Muzicianul va împărtăși emoțiile și stările în raport cu noul său album „Confesiune”. Albumul cuprinde piese lansate în cadrul proiectului#Smiley10, ce a debutat pe 10 martie. Evenimentul începe la ora 19:00, pentru mai multe detalii urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

# Coffee Break cu Teodor Balet

Image may contain: text

în ajunul spectacolului aniversar dedicat celor 25 de ani de activitate, echipa Teodor Balet vă invită la un eveniment inedit, la care veți avea ocazia să aflați mai multe detalii despre concertul care va avea loc la Palatul Național, pe 25 februarie. Acest Coffee Break este programat pentru ziua de marți, 13 februarie, începând cu ora 14:00, în incinta sediului TeoDance Studio, str. Mitropolit G. Bănulescu Bodoni, 61, Bloc G. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Expoziția Produselor de Hîncești

Image may contain: text

În perioada 6-17 februarie 2018, Consiliul raional Hîncești în parteneriat cu ANTRIM și Centrul de Informare Turistică din Chișinău organizează o expoziție de prezentare a produselor specifice ținutului Hîncești. Descoperă produsele cu care se mândrește raionul Hîncești și să află ce poate face un turist pe meleagurile noastre, evenimentul are loc la Moldova Tourist Information Center, mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Cincizeci de umbre descătușate

Image may contain: 1 person, text

Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie. Informații adiționale găsiți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente