În premieră în Moldova va fi organizat „Miss Tourism Beauty 2018″. Cine poate să participe și ce condiții trebuie să întrunească participantele

miss

În premieră în Moldova va fi organizat concursul „Miss Tourism Beauty 2018″.

Scopul concursului este de a susține frumusețea autentică a Republicii Moldova, întruchipată în tinerele talente, care urmează să reprezinte țara la concursuri și expoziții internaționale în domeniul turismului.

În cadrul Concursului, participantele vor fi implicate în diverse activități, prin care vor susține dezvoltarea turismului în Republica Moldova, oferind valoare patrimoniului țării. Astfel, participantele vor merge în Odessa, București, Iași și în alte orașe, unde vor avea ocazia să beneficieze de sesiuni foto.

De asemenea, acestea vor fi antrenate de specialiști în domeniu: coregrafi, coafori, stiliști, machiori si regizori. Fetele vor beneficia de lecţii (atitudine și felul de a te prezenta pe scenă, traininguri de artă oratorică), antrenamente de sport gratuite, sesiuni foto, călătorii, promo-spot-uri, vor fi implicate în acțiuni de caritate și se vor prezenta la emisiuni TV.

Pentru a participa la Casting, candidatele trebuie sa îndeplineasca următoarele condiții:

• Vârsta cuprinsă între 16 și 28 de ani;
• Înăltimea de la 1,65 m.

Este important de menționat că candidatele nu trebuie să aibă tangențe cu domeniul turismului. La Casting poate participa orice domnișoară, indiferent de domeniul său de activitate.

Fetele vor fi selectate ținând cont de unele criterii de selecție, cum ar fi: individualitatea personalității, inteligența, calitățile fotogenice ale candidatelor și frumusețea naturală a fetelor.

miss1

Cele 20 de participante selectate în urma Castingului vor participa la concursul final „Miss Tourism Beauty Moldova 2018″, iar câștigătoarea va reprezenta Moldova la un Concurs Internațional de Frumusețe.

Probele desfășurate vor include:
– Prezentarea;
– Proba de defilare în costumul de baie;
– Proba în care participantele își vor demonstra talentele;
– Proba de defilare în rochii de seară în stil național.

Completează formularul de pe pagina oficială a site-ului: Miss Tourism Beauty Moldova.

Castingul va avea loc pe 17.02.2018, ora 14:00, Aula, Bloc A, ASEM.

Pentru mai multe detalii, apelează la numărul de telefon 069804824 sau 069626505.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente