De Ziua Îndrăgostiților echipa #diez vine cu cele mai romantice recomandări de evenimente și localuri

S66HSWKVLO

Tu ți-ai făcut planuri de Ziua Îndrăgostiților? Dacă nu, atunci noi te ajutăm să-ți organizezi o zi cât mai romantică alături de persoana dragă, așa că ți-am pregătit o listă de evenimente și localuri în care îți poți petrece data de 14 februarie. E ziua în care se arată dragoste, se dăruiește și se primește dragoste. Iubește și fii iubit!

#Smiley – Confesiune

De ziua îndrăgostiților, i-ați iubirea și mergi la un concert cu muzică bună. În premiera la Chișinău vine cu un concert solo cel mai sincer și pozitiv artist din România, Smiley. Pe 14 februarie, 19:00, la Palatul Național „Nicolae Sulac” interpretul român va păși cu mari emoții în fața publicului pentru a împărtăși cele mai noi emoții și stări de pe noul său album „Confesiune”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Valentine’s day la Avenue 2

Valentine’s Day este una din cele mai emoționante și misterioase sărbători. 2nd Avenue este cel mai potrivit local pentru sărbătorirea zilei Îndrăgostiților. Interiorul rafinat, mobilier în culori deschise, lumina camuflata, muzica liniștita de fundal, aroma de Bucătărie Italiană crează o romantica deplină. Pe toți oaspeții în seara acesta îi așteaptă o atmosfera de dragoste și basme, pe care o va crea Pasha Parfenii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Fifty Shades VALENTINE

Seducție și satisfacție te așteaptă de 14 februarie la muzCafe’44. Fifty Shades VALENTINE „Freed”.
Rezervă măsuța preferată și vei avea parte de o explozie de sentimente și emoții: Show live cu trompeta, Fire show la tejghea, Surprize dulci, Tombola, Fotograf.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Pe Aripile Dragostei la Restaurantul Butoiaș

Mâncarea gustoasă trebuie sărbătorită! Alege să sărbătorești în stil Francez alături e persoana iubită la restaurantul BUTOIAŞ!

Pentru detalii sau rezervări: 022/ 99 99 73, 0 68 93 07 27.

Mai multe detalii găsești AICI!

#The Ball of Love

Doamnelor și domnilor! Pe data de 14 Februarie, Aquaterra invită toată lumea la Palatul Republicii la primul eveniment important din acest an – Aquaterra Ball of Love. Invitatul special al serii este Alexei Chumakov, interpretul care a cucerit inimile tuturor și a oferit multă dragoste miilor de fani din întreaga lume. De Ziua Îndrăgostiților vor fi prezenți și: Constantin Moscovici, Natalia Gordienko, Brio Sonores, Karafizi & The Roof, Doredos.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Romantic Lines de Valentine’s day cu Stela Botan

De ziua Sfântului Valentin sunteți invitați la un recital superb alături de minunata Stela Botan. O selecție de piese pline de suflet și romantice, și o atmosfera caldă va așteaptă în seara de 14 februarie la Uptown cafe.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Carnavalul iubirii venețiene, în Trattoria della nonna!

Organizatorii vin cu un Carnaval în Trattoria della nonna, pentru a celebra dragostea și începutul celor mai frumoase povești de iubire. Carnavalul iubirii venețiene va fi un amalgam de distracție, istorie, tradiție și în primul rând, bună-dispoziție. Sărbătoreste povestea ta de iubire în Trattoria della nonna.

În program:
• LIVE Music și Dj professional
• Meniu delicious și plin de mister de la Chef DIEGO
• Simbolul Carnavalul – măștile venețiene pentru poze
• Atmosferă romantică și personaje venețiene
• Fotograf professionist și décor ce te va ademeni

Mai multe detalii găsești AICI!

#Valentine’s Day

De 14 februarie, în seara îndrăgostiților sunteți așteptat cu surprize speciale din partea localului. Cuplurile și companiile care vor petrece această seară în acest local, pe lângă atmosfera romantică și bună dispoziție vor avea parte de mici complimente din partea casei precum spumant Cricova rose și un desert delicios.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Valentine’s Day

Te gândești cum să îți surprinzi sufletul pereche de Valentines Day?  Vino în lumea dragostei și a pasiunii la MuzCafe. Savurează cele mai suave momente ale unei seri romantice. O seară plină de pasiune cu mult romantism, petale de trandafir, lumânări și desigur cea mai pasională atmosferă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#14 februarie Love&Science Party! Pentru adolescenți!

Pentru prima data în Moldova, pe 14 februarie se aștepta UN SHOW INCENDIAR – Science Party! La cea mai tare petrecere a anului 2018 sunt invitați adolescenți cu vârsta cuprinsa între 13-18 ani, care doresc sa petreacă Ziua îndragostiților!

COSTUL BILETULUI INCLUDE: Băuturi calde, Cocktailui știintifice, O tombola cu premii, Experimente cu profesori, Muzica energizanta cu DJ, „Cireașa de pe tort” rămâne o surpriza.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Love is. (Ziua Îndrăgostiților)

Ești invitat cu cel mai mare drag la Love is… (Ziua Îndrăgostiților), este ziua în care, în fiecare an, îndrăgostiţii din toată lumea îşi fac cadouri dintre cele mai diverse, celebrând astfel dragostea care îi leagă, însă această sărbătoare nu a avut dintotdeauna o importanţă deosebită, ci a prins contur odată cu trecerea timpului! Ești invitat la evenimentul Love is… să descoperi ce înseamnă cu adevărat Dragostea!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Love&Music de Valentine’s Day

Ne iubim în fiecare zi, dar Valentine’s Day e ziua când avem de două ori mai multe motive să spunem ”Te iubesc!”. Pe 14 februarie, zeii dragostei și a seducției îți vor uni forțele pentru ca tu să simți fluturi în stomac și să vezi inimioare roz în ochelari.
Vino la Cielo Lounge să celebrezi cel mai frumos sentiment inventat vreodată – DRAGOSTEA. Tu vii cu perechea ta, iar organizatorii vă promit o atmosferă romantică, muzică live la pian și un meniu deosebit.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Happy Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiţilor este un bun prilej de a lua cina la restaurant! 2 Bucks iți vine în ajutor să-ți surprinzi persoana iubită cu o cina romantică. Organizatorii au pregătit un meniu delicat, cu bucate rafinate, o atmosferă romantică, de sărbătoare, iar pentru îndrăgostiți șampanie și desert din partea casei.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Cincizeci de umbre descătușate

Dacă vrei să-ți faci ziua mai interesantă și fierbinte, atunci mergi la cel mai nou film de dragoste apărut în cinematografele din țară.

Începutul filmului prezintă nunta lui Christian și Anastasia și fericirea fără margini a celor doi care simt că viața lor abia începe și că nimeni și nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiționată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere și dau piept cu realitatea vieții de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriașe pentru a menține iubirea vie și puternică în căsnicie.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente