/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un cuplu a supraviețuit accidentului aviatic din Rusia. Și-au schimbat biletele în ultimul moment

missing
12 februarie 2018, ora 14:40

Maxim Kolomeytsev, care a împlinit 35 de ani duminică, trebuia să fie în avionul 6W703, împreună cu iubita sa de 25 de ani, Nazezha. Cei doi intenţionau să călătorească la Orsk, oraşul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naştere, dar şi pentru a achiziţiona o maşină.

Cu toate acestea, cei de la showroom l-au anunţat pe Kolomeytsev că maşina nu este gata la timp, aşa că bărbatul a decis să amâne călătoria pentru săptămâna viitoare.

„Când am aflat că maşina nu este gata la timp, am decis să amân plecarea cu o săptămână”, a declarat bărbatul.

Pentru a schimba biletele, cei doi au plătit 170$. „În schimb, ne-am câştigat vieţile”, a continuat acesta

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbuşit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova către oraşul Orsk.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram