/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Copiii vor putea fi transferați online în alte grădinițe

missing
12 februarie 2018, ora 11:06

„Rog părinții să fie răbdători pentru că va fi o tranziție de la registre la online. Fiți atenți când completați cererile de înscriere online. Sistemul funcționează. Toți părinții au început să primească e-mail-uri de confirmare. Sunt excepții, dar se va interveni”, a menționat viceprimarul în cadrul ședinței operative a Primăriei.

Părinții sunt rugați să citească ghidul și întrebările frecvente, astfel încât formularul să fie îndeplinit corect.

În municipiul Chișinău sunt 159 de instituții de învățământ preșcolar, 131 dintre care sunt în capitală și 28 – în suburbii. De înscrierile la grădinițele din suburbii se fac responsabile administrațiile publice locale.

În prezent 37,5 mii de copii sunt înscriși în grădiniță, dintre care 3,3 mii au sub trei ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram