/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Cine sunt consilierii care îl ajută pe președintele Dodon să grațieze deținuții

missing
11 februarie 2018, ora 13:30

Funcția de vicepreședinte va fi ocupată de Nicolae Posturusu, secretarul general adjunct al Aparatului Președintelui Republicii Moldova. Responsabilitățile de secretar îi vor reveni lui Alexandru Ohotnicov, șeful Direcției generale drept a Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Alți patru membri ai Comisiei sunt: Ioan Plămădeală, parohul Catedralei „Schimbarea la Față a Mântuitorului” din Chișinău; Dumitru Pulbere – ex-președinte al Curții Constituționale; Otilia Stamatin – conferențiar universitar, doctor în pedagogie, Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și doctorul în medicină Constantin Țurcan.

Comisia pentru problemele grațierii persoanelor condamnate pe lângă președintele Republicii Moldova a fost creată în 1994 și întrunea inițial nouă membri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram